Upcoming events

04.07.18 Roskilde Festival

Folkets Madhus gæster igen i år Roskilde Festival med en bod i Foodcourt, hvor du bør kigge forbi, hvis du skal have repareret tømmermændende med vores økologiske Cajun-klassiker Heeman-chili. Årets anden ret er en overraskelse, så den må du vente med at glæde dig til.

Foto: Roskilde Festival, Peter Troest

Past events

25.02.18 Samtalekøkken

Kom til fællesspisning søndag d. 25/02 hvor der serveres sprød vintergris, knuste kartofler med hvidløg og smør, hjemmesyltet grønt, let grøn salat med syrlig flødedressing og hjemmebagt brød.
Tidspunkt: 17-20
Priser: Barn (3-9 år) 60 kr. Voksen 125 kr .

23.02.18 Go' morgen Danmark

Oplev Michael Museth i Go’morgen Danmark, hvor han giver tips og tricks i køkkenet.

01.12.17 & 02.12.17 Julemarked

Fredag og lørdag d.1 og 2. december er Folkets Madhus med på Skageraks Julemarked på Indiakaj sammen med en række andre kvalitetshåndværkere indenfor keramik, tekstil, papirklip, mad, hudpleje og ikke mindst juletræer, som du kan købe i haven.
Kig forbi og køb vores pølser, bacon og charcuteri og vær en del af decembers begyndende julestemning.

Åbningstider: fredag 15-18, lørdag 11-16, Indiakaj 2, 2100 Ø

27.11.17 Go' Morgen TV

På mandag kl. 6.43 kan du opleve Michael tilberede oldschool-klassikeren Gule Ærter på Go’ Morgen TV. Michael har et helt særligt forhold til Gule Ærter, fordi det var en ret, han stiftede bekendtskab med hos sin mormor og morfar, der ofte lokkede med gode gammeldags retter og glæden ved at sætte dem til livs. Mad er minder og ofte husker vi en særlig begivenhed eller mennesker i forbindelse med en spiseoplevelse. Gule Ærter kræver en kærlig gen-introduktion ifølge slagteren. Se mere live på mandag.

17.11.17 - Catering for Klarlund Expo

Fredag d. 17 serverde Folkets Madhus til Klarlund Expos 70 års jubilæum, som de afholdte på Børsen. Der var inviteret 400-500 gæster, og vi lavede ikke mindre end 4800 serveringer, som indebar 14 forskellige retter. Der var højt tempo på, men vi nød det! På menuen var bl.a. egen røget øko-laks serveret med creme fraiche og krydderurter, sprødt grisebryst fra Knuthenlund med creme af rodfrugt og timian, syltede græskar med saltristet boghvede-knas og meget mere.

16.11.17 Kjær Sommerfeldt

Mangler du noget hyggeligt at bruge din torsdag aften på? Elsker du også god vin og kunne du tænke dig at smage hotdogs lavet af lækre kvalitetsvarer? Så kom og besøg os til Kjær Sommerfeldts arrangement på torsdag kl. 17, hvor Folkets Madhus vil servere gourmet hotdogs. Til maden vil Kjær Sommerfeldt fylde en balje med en udsøgt Beaujolais!
Vi glæder os, og håber på at kunne nyde denne smagsoplevelse med mange af jer!

Prisen er 100 kr. pr. person, der er plads til 100 mennesker, så skynd dig ind og kan køb billetter på deres hjemmeside som er linket hvis du klikker på billedet. 

 

23.06.17 Sankthans

Vi tænder igen op i grillen til den årlige afbrænding af husets heks. Vi håber på det gode vejr og dækker op udendørs som vanligt. På grillen har vi øko-skinker og hjemmelavede pølser, masser af sommergrønt og hjemmebagt brød.

Vi starter kl. 17.00, spiser fra kl 17.30 og tænder heks og synger kl. 19.00. Børn under 3 år spiser gratis.

Der vil igen i år være aktiviteter for børnene og salg af drikkevarer til fornuftige priser, så kom og del en hyggelig aften med os, dine venner og familie.

18.05.17 MEAT UP

MEAT UP er en aften med Folkets Madhus i køkkenet, hvor vi tilbereder vores variation af slagterklassikere og inviterer til hyggelig fællesspisning med et twist.

Sidst lavede vi Pulled BBQ Brisket – Spidsbryst som er saltet, røget og langtidsstegt i 20 timer, 3 slags hjemmelavet BBQ-sauce, syltede grønsager og en bagt kartoffel. Vi har derudover lækker økologisk vin, saft og hjemmebrygget øl som kan købes på aftenen.

Vores slagtermester Gustav har startet en ny produktion af vores koldrøget bacon, pølser, spegepølser og charcuteri som kan købes på denne aften og til alle vores arrangementer fremover.

24.04.17 Slagterkursus

Vil du vide, hvor de forskellige udskæringer sidder på grisen, lære at lave egne grillpølser og eget charcuteri? Du får de vigtige begynderregler udi pølsemageri, teknikker og opskrifter.

Slagterkurset starter med en demonstration og udskæring af en halv gris. Herefter går vi i pølsemageriet og laver hjemmelavede pølser – bl.a. chorizo og almindelige grillpølser. Vi viser dig baconens kunst og laver også hjemmelavet charcuteri, som du sagtens kan lave derhjemme.

24.03.18 P1 Madmenneske

Hør Michael snakke på ‘P1 – Madmenneske’ kl. 8:30, hvor diskussionen bl.a. handler om det veganske alternativ til fars.

25.03.18 SAMTALEKØKKEN

Kom med til vores anden samtalekøkken i år. Det er en aften med Folkets Madhus i køkkenet, hvor vi tilbereder vores variation af slagterklassikere og inviterer til hyggelig fællesspisning med fokus på samvær og hjemmelavet mad.

Yderligere detaljer om menuen følger.

29.04.18 SAMTALEKØKKEN

Kom med til vores tredje samtalekøkken i år. Det er en aften med Folkets Madhus i køkkenet, hvor vi tilbereder vores variation af slagterklassikere og inviterer til hyggelig fællesspisning.

27.05.18 Samtalekøkken

Kom med til vores fjerde samtalekøkken i år. Det er en aften med Folkets Madhus i køkkenet, hvor vi tilbereder vores variation af slagterklassikere og inviterer til hyggelig fællesspisning hvor samvær og god mad vil være i fokus!

23.06.18 BØRNE SKT. HANS

Børne-Skt. Hans i Folkets Madhus er tidlig fællesspisning, leg og bål, der giver de mindste en idé om, hvad dansk midsommer egentlig går ud på. Aftenen starter kl. 16, hvor man frit kan trille ind på pladsen foran madhuset, hvor vi dækker op med langborde. I år får vi sanger Denise Valentin til at synge et par fællessange sammen med os. Vi spiser kl. 18 og tænder bål ca. 19.

18.06.18 GO'MORGEN DANMARK

Oplev Michael Museth i Go’morgen Danmark, hvor han giver tips og tricks i køkkenet.