Upcoming events

Past events

Roskilde 3-6 juli 2019

Folkets Madhus er igen i år på Roskilde Festival, hvor du kan finde os i Food Court. Årets to festivaltræffere mod tømmermænd er Heeman Chili og Meatball Sub Sandwich. Vi ses!

24/06 2019

Michael laver slagterklassikere på Go’ morgen TV2 sidste gang inden sommerferien 24. juni – lige inden han drager til Roskilde Festival, hvor du kan finde Folkets Madhus i Foodcourt.

29.03.19: BØF, BAROLO & GT

Folkets Madhus inviterer igen til joint venture mellem flere brands. Vi serverer bøf af krogmodnet Angus-kvæg sammen med sprøde økologiske grøntsager, hertil frugtrig Barolo efterfulgt af GT og chokolader. Det hele foregår på First Hotel Twentyseven, Løngangsstræde 27, Kbh K.

Program:
17.00-18.00 Velkomstdrink med Copenhagen Distillery’s Organge gin
18.15-20.15 Bøf og Barolo v. Folkets Madhus og Kjær & Sommerfeldt
20.15- Bayleaf GT’s nydes som dessert fra Copenhagen Distillery sammen med chokolade fra Simply Chokolate i hotellets bar, hvor DJ Rasmus Mølsted spiller op.

Tilmelding senest 20. marts via www.madbillet.dk/show/event/boef-barolo-og-gt

26.03.19: GO'Morgen TV2

Michael laver mad i dit tv 26. marts, så følg med, hvis du er morgenfrisk eller se det ‘on demand’. Husk du kan se alle programmerne i arkivet og finde opskrifter på: http://livsstil.tv2.dk/mad/opskrifter

 

17.01.19 - 31.01.19: GO'Morgen TV2

Michael besøger din sendeflade 17. og 31. januar, hvor han laver slagterklassikere med mere. Stay tuned

16.12.18: Det Grønne Julemarked

Folkets Madhus deltager på Frederiksbergs nye julemarked søndag d. 16. december, der bliver et økologisk og grønt slaraffenland for foodies med et væld af råvarer til julebordet. Find markedet på Allégade 7, hvor der også vil være talks, teater for børn og jazz midt i julelækkerierne.

29.11.18 - 27.12.18: Go' Morgen TV2

Michael laver slagterklassikere på Go’ Morgen TV2 denne sidste torsdag i november og tre morgener i december; lørdag 8. og 15. december og onsdag 27. december

29.11.18 Pølsekursus

Som noget nyt har vi startet et samarbejde med DuGlemmerDetAldrig, som udbyder en masse forskellige spændende oplevelser. Gennem dem – eller bare direkte gennem os – er det nu muligt at booke en af vores pølsekurser eller en charcuteri og ølsmagning for dig og dine venner/kollegaer/familie. Klik på billedet for at læse mere!

25.11.18: Samtalekøkken

Årets sidste Samtalekøkken afholdes søndag d. 25. november med en menu, der højst sandsynlig dufter lidt af jul.

Hvor: Folkets Madhus, Kløvermarksvej 70, C
Tid: Søndag 25. november, kl. 17-20
Pris: 125 for voksne, børn 3-9 år 65 kr. inkl.saft.
Økologisk øl og vin kan købes til gode priser.
Tilmelding: info@folketsmadhus.dk

24.11.18: Julemarked hos Skagerak Store

Skagerak Store på Indiakaj holder julemarked denne lørdag, hvor flere kunst- og madhåndværkere folder deres boder og produkter ud for publikum, mens ilden knitrer i pejsen, marshmallows grilles i haven og juletræer sælges. Folkets Madhus deltager med et udvalg af slagterprodukter.

Hvor: Skagerak Store, Indiakaj 2, 2100 Kbh Ø
Tid: 24. nov, kl. 11-18

16.11.18 Charcuteri og Ølsmagning

Som noget nyt har vi startet et samarbejde med DuGlemmerDetAldrig, som udbyder en masse forskellige spændende oplevelser. Gennem dem – eller bare direkte gennem os – er det nu muligt at booke en af vores pølsekurser eller en charcuteri og ølsmagning for dig og dine venner/kollegaer/familie. Klik på billedet for at læse mere!

01.11.18 Pølsekursus

Som noget nyt har vi startet et samarbejde med DuGlemmerDetAldrig, som udbyder en masse forskellige spændende oplevelser. Gennem dem – eller bare direkte gennem os – er det nu muligt at booke en af vores pølsekurser eller en charcuteri og ølsmagning for dig og dine venner/kollegaer/familie. Klik på billedet for at læse mere!

28.10.18: Samtalekøkken

Oktobers samtalekøkken står på cassoulet – den klassiske franske gryderet i vores fortolkning med gris, bacon, grøntsager, linser og hjertepølse. Vi serverer lidt grønt på siden sammen med hjemmebagt surdejsbrød. Vi laver også en mini pop-up-shop, hvor I kan købe Folkets Madhus’ produkter med hjem.

Hvor: Folkets Madhus, Kløvermarksvej 70, C
Tid: Søndag 28. oktober, kl. 17-20
Pris: 125 for voksne, børn 3-9 år 65 kr. inkl.saft.
Økologisk øl og vin kan købes til gode priser.
Tilmelding: info@folketsmadhus.dk

19.10.18 Charcuteri og ølsmagning

Som noget nyt har vi startet et samarbejde med DuGlemmerDetAldrig, som udbyder en masse forskellige spændende oplevelser. Gennem dem – eller bare direkte gennem os – er det nu muligt at booke en af vores pølsekurser eller en charcuteri og ølsmagning for dig og dine venner/kollegaer/familie. Klik på billedet for at læse mere!

18.10.18 Pølsekursus

Som noget nyt har vi startet et samarbejde med DuGlemmerDetAldrig, som udbyder en masse forskellige spændende oplevelser. Gennem dem – eller bare direkte gennem os – er det nu muligt at booke en af vores pølsekurser eller en charcuteri og ølsmagning for dig og dine venner/kollegaer/familie. Klik på billedet for at læse mere!

05.10.18 Charcuteri og ølsmagning

Som noget nyt har vi startet et samarbejde med DuGlemmerDetAldrig, som udbyder en masse forskellige spændende oplevelser. Gennem dem – eller bare direkte gennem os – er det nu muligt at booke en af vores pølsekurser eller en charcuteri og ølsmagning for dig og dine venner/kollegaer/familie. Klik på billedet for at læse mere!

13.09.18 Pølsekursus

Som noget nyt har vi startet et samarbejde med DuGlemmerDetAldrig, som udbyder en masse forskellige spændende oplevelser. Gennem dem – eller bare direkte gennem os – er det nu muligt at booke en af vores pølsekurser eller en charcuteri og ølsmagning for dig og dine venner/kollegaer/familie. Klik på billedet for at læse mere!

07.09.18 Charcuteri og smagning

Som noget nyt har vi startet et samarbejde med DuGlemmerDetAldrig, som udbyder en masse forskellige spændende oplevelser. Gennem dem – eller bare direkte gennem os – er det nu muligt at booke en af vores pølsekurser eller en charcuteri og ølsmagning for dig og dine venner/kollegaer/familie. Klik på billedet for at læse mere!

01.09.18 Go morgen Danmark

Oplev Michael Museth i Go’morgen Danmark, hvor han giver tips og tricks i køkkenet.

01.09-02.09 ÅRSTIDERNES HØSTMARKED

Vi deltager i Årstidernes Høstmarked, hvor vi vil sælge vores produkter. Måske ses vi?

25.08.18 Go' Morgen Danmark

Michael går igen i køkkenet i Go’ Morgen Danmark og tilbereder nogle traditionsrige retter live!

24.08-02.09 Copenhagen Cooking & Food Festival

Folkets Madhus har bod på Israels Plads under Copenhagen Cooking & Food Festival, hvor vi serverer charcuteri-platter med vores egne produkter og afholder langbordsmiddage tirsdag og torsdag.

10.08-11.08 Haven Festival

Folkets Madhus, Butcher’s Manifesto og Meyers er gået sammen om at lave en bod på Haven Festival, der promoverer slagterfaget. Derfor griller vi hele dyr og deler smagsprøver ud begge dage under festivalen. Kom og mød os og få en snak om, hvorfor vi skal spise bedre, men mindre kød.

08.08.18 GO'MORGEN DANMARK

Oplev Michael i Go’ Morgen Danmark, hvor han snakker om alt fra almindelige tips i køkkenet til traditionelle slagtermetoder og kvalitetskød.

04.07.18 Roskilde Festival

Folkets Madhus gæster igen i år Roskilde Festival med en bod i Foodcourt, hvor du bør kigge forbi, hvis du skal have repareret tømmermændende med vores økologiske Cajun-klassiker Heeman-chili. Årets anden ret er en overraskelse, så den må du vente med at glæde dig til.

Foto: Roskilde Festival, Peter Troest

18.06.18 GO'MORGEN DANMARK

Oplev Michael Museth i Go’morgen Danmark, hvor han giver tips og tricks i køkkenet.

27.05.18 Samtalekøkken

Kom med til vores fjerde samtalekøkken i år. Det er en aften med Folkets Madhus i køkkenet, hvor vi tilbereder vores variation af slagterklassikere og inviterer til hyggelig fællesspisning hvor samvær og god mad vil være i fokus!

29.04.18 SAMTALEKØKKEN

Kom med til vores tredje samtalekøkken i år. Det er en aften med Folkets Madhus i køkkenet, hvor vi tilbereder vores variation af slagterklassikere og inviterer til hyggelig fællesspisning.

25.03.18 SAMTALEKØKKEN

Kom med til vores anden samtalekøkken i år. Det er en aften med Folkets Madhus i køkkenet, hvor vi tilbereder vores variation af slagterklassikere og inviterer til hyggelig fællesspisning med fokus på samvær og hjemmelavet mad.

Yderligere detaljer om menuen følger.

24.03.18 P1 Madmenneske

Hør Michael snakke på ‘P1 – Madmenneske’ kl. 8:30, hvor diskussionen bl.a. handler om det veganske alternativ til fars.

25.02.18 Samtalekøkken

Kom til fællesspisning søndag d. 25/02 hvor der serveres sprød vintergris, knuste kartofler med hvidløg og smør, hjemmesyltet grønt, let grøn salat med syrlig flødedressing og hjemmebagt brød.
Tidspunkt: 17-20
Priser: Barn (3-9 år) 60 kr. Voksen 125 kr .

23.02.18 Go' morgen Danmark

Oplev Michael Museth i Go’morgen Danmark, hvor han giver tips og tricks i køkkenet.

01.12.17 & 02.12.17 Julemarked

Fredag og lørdag d.1 og 2. december er Folkets Madhus med på Skageraks Julemarked på Indiakaj sammen med en række andre kvalitetshåndværkere indenfor keramik, tekstil, papirklip, mad, hudpleje og ikke mindst juletræer, som du kan købe i haven.
Kig forbi og køb vores pølser, bacon og charcuteri og vær en del af decembers begyndende julestemning.

Åbningstider: fredag 15-18, lørdag 11-16, Indiakaj 2, 2100 Ø

27.11.17 Go' Morgen TV

På mandag kl. 6.43 kan du opleve Michael tilberede oldschool-klassikeren Gule Ærter på Go’ Morgen TV. Michael har et helt særligt forhold til Gule Ærter, fordi det var en ret, han stiftede bekendtskab med hos sin mormor og morfar, der ofte lokkede med gode gammeldags retter og glæden ved at sætte dem til livs. Mad er minder og ofte husker vi en særlig begivenhed eller mennesker i forbindelse med en spiseoplevelse. Gule Ærter kræver en kærlig gen-introduktion ifølge slagteren. Se mere live på mandag.

17.11.17 - Catering for Klarlund Expo

Fredag d. 17 serverde Folkets Madhus til Klarlund Expos 70 års jubilæum, som de afholdte på Børsen. Der var inviteret 400-500 gæster, og vi lavede ikke mindre end 4800 serveringer, som indebar 14 forskellige retter. Der var højt tempo på, men vi nød det! På menuen var bl.a. egen røget øko-laks serveret med creme fraiche og krydderurter, sprødt grisebryst fra Knuthenlund med creme af rodfrugt og timian, syltede græskar med saltristet boghvede-knas og meget mere.

16.11.17 Kjær Sommerfeldt

Mangler du noget hyggeligt at bruge din torsdag aften på? Elsker du også god vin og kunne du tænke dig at smage hotdogs lavet af lækre kvalitetsvarer? Så kom og besøg os til Kjær Sommerfeldts arrangement på torsdag kl. 17, hvor Folkets Madhus vil servere gourmet hotdogs. Til maden vil Kjær Sommerfeldt fylde en balje med en udsøgt Beaujolais!
Vi glæder os, og håber på at kunne nyde denne smagsoplevelse med mange af jer!

Prisen er 100 kr. pr. person, der er plads til 100 mennesker, så skynd dig ind og kan køb billetter på deres hjemmeside som er linket hvis du klikker på billedet. 

 

23.06.17 Sankthans

Vi tænder igen op i grillen til den årlige afbrænding af husets heks. Vi håber på det gode vejr og dækker op udendørs som vanligt. På grillen har vi øko-skinker og hjemmelavede pølser, masser af sommergrønt og hjemmebagt brød.

Vi starter kl. 17.00, spiser fra kl 17.30 og tænder heks og synger kl. 19.00. Børn under 3 år spiser gratis.

Der vil igen i år være aktiviteter for børnene og salg af drikkevarer til fornuftige priser, så kom og del en hyggelig aften med os, dine venner og familie.

18.05.17 MEAT UP

MEAT UP er en aften med Folkets Madhus i køkkenet, hvor vi tilbereder vores variation af slagterklassikere og inviterer til hyggelig fællesspisning med et twist.

Sidst lavede vi Pulled BBQ Brisket – Spidsbryst som er saltet, røget og langtidsstegt i 20 timer, 3 slags hjemmelavet BBQ-sauce, syltede grønsager og en bagt kartoffel. Vi har derudover lækker økologisk vin, saft og hjemmebrygget øl som kan købes på aftenen.

Vores slagtermester Gustav har startet en ny produktion af vores koldrøget bacon, pølser, spegepølser og charcuteri som kan købes på denne aften og til alle vores arrangementer fremover.

24.04.17 Slagterkursus

Vil du vide, hvor de forskellige udskæringer sidder på grisen, lære at lave egne grillpølser og eget charcuteri? Du får de vigtige begynderregler udi pølsemageri, teknikker og opskrifter.

Slagterkurset starter med en demonstration og udskæring af en halv gris. Herefter går vi i pølsemageriet og laver hjemmelavede pølser – bl.a. chorizo og almindelige grillpølser. Vi viser dig baconens kunst og laver også hjemmelavet charcuteri, som du sagtens kan lave derhjemme.