PRESS

#Gastro

Gastros januar 2018 online-udgave var dedikeret til KØD. Michael var med i et stort og velskrevet interview, hvor han fortæller om en trængt slagterbranche, metoder, der forsvinder og ikke mindst arbejdet med den internationale NGO Butcher’s Manifesto.

#TV

Go’ Morgen Danmark

Michael Museth og Folkets Madhus laver slagterretter og taler om kød på TV2’s Go’morgen sendeflade. Det har han gjort med jævne mellemrum siden sommeren 2016. Planen er at fortsætte 2019 med.

#JP

JP LIVING

“Slagterfaget mangler rockstjerner” uddyber og forklarer Michael i denne artikel om Butcher’s Manifesto og ambitionen om at genoplive slagterfaget i Jyllandsposten, 2017.

#Madmagasin

Gastro

Michael Museth og Folkets Madhus blev portrætteret i Gastro, 2017, med et seks siders langt indlæg – heriblandt en anmeldelse af Samtalekøkken, der er vores fællesspisning sidste søndag i næsten hver måned.

#TV

Ekstra Bladet TV

Michael var med i en serie på fire afsnit i 2016, der hjalp almindelige familier med at undgå madspild ved at lave nye retter ud af diverse ‘left overs’.

http://ekstrabladet.dk/find/?q=folkets+madhus

 

#Politiken

Spis og Bo

Lars Dahlager var på besøg i Folkets Madhus for at høre mere om Michaels forsøg med at modne skinker i sin bunker og genoplive uddøde slagertraditioner. Artiklen blev vist i Politikens tillæg, Spis & Bo i 2016.

#TV

RAI TV ITALY

Michael var i Milano under Verdensudstillingen i 2016 for at lave mad under Stop Wasting Food projektet, som FN havde sat fokus på. Her laver han mad sammen med den legendariske italienske kok Moreno Cedroni. Michael talte engelsk og blev oversat til italiensk af den søde værtinde.

#Madmagasin

Høstfest i norsk Mat & Vin

Folkets Madhus lavede septembermiddag som et tema til det norske madmagasin Elle Mat & Vin – skudt af fotograf og stylist Nicoline Olsen i 2015.

#Presseevent

FDB presseevent

FDB Møbler valgte at holde deres presseevent for deres nye havemøbelserie SAMMEN, skabt af møbeldesigner Thomas Alken. Madhuset var fyldt med medlemmer af den danske interiørpresse og smukke møbler fra FDB.

#TV2News

Roskilde Festival

Folkets Madhus udtalte sig et par dage i træk til TV2 News fra en travl Roskilde Festival, 2015.

#Bog

Sammenskuds-gildet

Michael Museth var en af de syv kokke, der blev inviteret til at bidrage med mad og opskrifter til Gry Sara Kofoeds bog ‘Sammenskudsgildet’. Bogen har foruden opskrifter også velskrevede portrætter af de syv deltagende kokke og udkom i 2016. Bogen kan købes i Folkets Madhus.

#Weekendavisen

Debatindlæg i WA

Michael Museth skrev et indlæg i Weekendavisen, hvor han advokerede for, at ordentlige råvarer også bør være til at få råd til for den enlige mor til fire. Kroniken blev bragt i 2016.

#Katalog

Skagerak Stories

Folkets Madhus lagde location og historie til Skageraks (tidligere Trip Trap) katalog Stories 2015, hvor iværksætterhistorien smeltede sammen med familie, Kløvermarkens urbane setting og Skageraks udvalgte møbler.

Læs historien her