Fersk Kød

I Folkets Madhus kan du også bestille fersk kød til weekenden. Vores egne udskæringer starter i denne omgang med bøffer af tyksstegsfilet, kamsteg og koteletter. Hen ad vejen vil der komme flere udskæringer til, ligesom udskæringerne afhænger af, hvilke dyr, vi får ind i huset.

Vi arbejder med gris, okse, lam og geder, hvoraf lam og geder primært er fra Tistrup slagtehus, mens vores økologiske oksekød er fra Økogårdene Skjern Enge og Tistrup Slagtehus Oksekødet er primært Angus-kvæg og selvfølgelig økologisk. Vores hus-gris er fra Birthesminde ved Holbæk, hvor grisene går ude hele året i deres naturlige habitat.

Vores ferske kød bliver solgt i mindre batch'es ud fra Nose2Tail-princippet, så alle dele af dyret bliver brugt. Foto: Folkets Madhus
Alt vores kød er økologisk og kommer fra dyr, vi kender. Foto: Folkets Madhus