Et normalt totalarrangement ser sådanne ud: Som kan tilpasse på mange måder.
17.00-02.00
Husets velkomst og hjemmelavede snacks
Øl, vin og vand ad libitum hele aftenen
Menu, tre retter
Kaffe/the
Fri bar efter maden med udvalgte long drinks.
Natmad
—-
Vores totalarrangementer er fleksible i forhold til andre eventuelle behov som vegetarhensyn, ligesom vi selvfølgelig skal skræddersy menuen efter jeres ønsker.
Alle vores råvarer er økologiske hvis ikke andet er oplyst.
Det kan ske vi må ændre i menuen. Hvis vi ikke kan få lokale økologiske råvarer fra vores landmænd.
Ovenstående er et totalarrangement, der inkluderer vin, øl og vand ad libitum til maden samt kaffe/te, fri bar og natmad.
Pris: 1250,- per. person. inkl. Moms (Prisen inkluderer tjenere 17.00-02.00.)
Tillægs køb:
Reception per. time før 17.00 – 90 kr, per. person per. time.
Blødbar ( vin, øl, sodavand, alkoholfri drikke samt kaffe)
Fri-bar per. time efter 02.00 – 75 kr. per. person. per time.
(i prisen er der taget højde for nogen er gået hjem andre ikke drikker så meget)
Prisen for tjenere:
Før 17.00 er 250,- per. time. inkl. moms. per. tjener.
Efter 02.00 er: 350,- per. time. inkl. moms. per. tjener.
———
Ang. reservationsgebyr er det på 15.000,- ved fastsættelse på en specifik dato.
Når reservationsgebyr er betalt er datoen jeres. Derefter resten ved modtagelse af endeligt antal ca. 2-3 uger før arrangement dagen
———
Eksempel på retter.
Foretter – fisk, okse eller grønt
Kulmule (ikke økologisk)
Nye gulerødder, forårsløg, friske krydderurter, ærtepuré & hjemmebagt brød
Økologisk gravad laks
Cremet citronkartofler, friske krydderurter & hjemmebagt brød
Økologisk hjemmerøget laks
Cremefraiche 38 % fra Naturmælk rørt med friske krydderurter & hjemmebagt brød
Økologisk gravad okse
Høost fra Naturmælk, syrlig salat, rødvinssyltede løg & hjemmebagt brød
Tatar af okse
Friskost fra Naturmælk, knas af ristet rugbrød, syltede rødder, friske krydderurter & hjemmebagt brød
Hvide asparges (Sæson maj – juni)
Hjemmerørt mayonaise, porcherede æg, friske krydderurter & hjemmebagt brød
Økologisk hjemmerøget laks
Grønne asparges, spiselige blomster fra haven & hjemmebagt brød
Hovedretter – gris, okse eller fisk
Sprødstegt bryst af økologisk gris
Bagt sommerkål, smørstegte kartofler vendt i persille, syrlig grøn salat, friske krydderurter, puffede flæskesvær & puré af grønt
Rosastegt oksetyksteg af økologisk Angus kvæg
Asparges, syltede løg, smørstegte kartofler vendt i persille, syrlig grøn salat med sommerkål og marinerede løg & kalveskysauce
Groftsaltet økologisk ovnbagt laks
Sauteret babyspinat, let stuvet sommerkål, smørstegte kartofler vendt i persille & syrlig grøn salat
Grill-special
Tre slags BBQ af økologisk, langtidsstegt Angus-okse, bagt kartoffel, tre slags barbequesauce, syrlig salat og syltede hjemmelavede specialiteter
Dessert – frugt eller chokolade
Danske økologiske jordbær (Sæson)
Brændt hvid chokolade og hyldesirup
Chokoladekage ”Mon ami Marcell”
Råsyltede bær & sirup
Æble crumble
Cremefraiche 38% fra Naturmælk
Chokoladecreme
Skumfidus, smørvendt kiksebund & syltede danske økologiske æbler
Natmad – hotdogs, suppe, chili eller charcuteri
Hipster hotdogs
Hotdogs med urtemayo – syltede rødløg – agurkerelisch – ristet løg – urter
Sæsonens hjemmelavede suppe
Frisk hjemmebagt brød
He-Mann Chiligryde
Cremefraiche38 % fra Naturmælk & hjemmebagt brød
Folkets pølsebord
Bredt udvalg af hjemmelavet pølse, paté, syltede grøntsager, sennep & hjemmebagt brød