Vores Produkter

Folkets Madhus har eget pølsemageri i København. Her laver vi vores egne økologiske slagtervarer uden tilsætningsstoffer. I vores pølsemageri kender vi dyrene og ved, hvor de kommer fra. Folkets Madhus skaber slagterprodukter i en kombination af traditionelle metoder, teknikker og håndværk, men uden at forsage de moderne teknologiske hjælpemidler.

Det vores mission at hjælpe folk med at forstå hele processen rundt om det færdige produkt: At for at få en god og velsmagende pølse kræver det, at dyret har haft det godt, ligesom det kræver respekt i alle faser af forarbejdningen for at nå i mål.

Vi begyndte at eksperimentere med vores egne produkter i 2016. I vinteren 2017 blev de første profesionelle batch'es solgt. Foto: Flemming Gernyx, Gastro

Vi producerer vores egne charcuteri-produkter som bacon, skinke, spegepølser og tapas- og grillpølser, som vi bruger til vores teambuilding, kokkeskoler, catering og ikke mindst til vores fællesspisningsarrangementer i Folkets Madhus.

Vores pølser og spegepølser modner i vores hjemmebyggede røgovn, hvor vi koldtrøger de fleste af vores produkter. Koldrøgning tager tid, for tid er en vigtig faktor for at skabe et godt og smagfuldt produkt.