Udvalg af pølser

Alle vores spegepølser har et navn: Gustav eller Claus. Dels fordi både Gustav og Claus har hjulpet os med at lave dem og dels fordi det er nemmere at huske et navn end ’den med hyldeblomst’. Vores pølser hedder det, de indeholder eller er, som ‘kålpølser’ eller ‘wienerpølser’ – resten giver sig selv, håber vi.

Cajunpølse – traditionel cajunkrydret pølse udviklet specielt til Jambalaya, men også velegnet til andre gryderetter og grillen.

Grillpølse – vores bud på en smagfuld kvalitetspølse med salvie til sommerens grillaftener.

CLAUS – sammen med vores god ven Claus Holm har vi udviklet denne traditionelle spegepølse på gris og okse.

GUSTAV – vores slagtermester Gustav Bank-Mikkelsen er ophavsmand til denne klassiske koldrøgede oksespegepølse.

Vi har desuden flere specialprodukter i gang som rillette, leverpostej, syltede varer og saltede- og lufttørrede pølser.

I vores pølsemageri har vi selv hænderne på produkterne. Foto: Grant Higgins