Til dagligt laver Folkets Madhus mad til flere hundrede børn i København Kommunes institutioner. Her ledes den daglige drift af kok og køkkenchef Christian Carlsen (anden fra venstre)

Slagtermester Gustav Bank-Mikkelsen (tredje fra højre) er boss i pølsemageriet, mens bror Jacob Moresco Bank-Mikkelsen ved siden af er i gang med at suge viden og erfaring til sig rundt i hele huset. Yderst til venstre står Marinela Bringgaard, der er fast i børnemaden ligesom Bjørkvin Bjørkvinsson, der sidder på hug.

Michael Museth, yderst til højre, er stifter og ejer af Folkets Madhus, der blev skabt i 2012. På billedet mangler Louise Skotte, der er projektleder i huset og hende, der holder en sikker hånd i husets forskellige tråde.

Derudover mangler vores to yderligere faste kokke i børnemaden, David Bang Keese og Frank Christensen, freelancekok Mads Bjørn Bang Helgestad og Folkets Madhus SoMe-medarbejder Anna Steenberg Hedegreen.