Vores klassiske teambuilding. I tilbereder en middag med gode økologiske råvarer sammen med vores slagter og kokke, og får en hyggelig madoplevelse, der styrker samarbejdet og holdånden. Der vil være øl, vand og vin undervejs.
Varighed: 4-5 timer
Pris: 1.150,- ex moms pr. pers.
Denne korte smagning tager udgangspunkt i Folkets Madhus egen charcuteri og slagterprodukter, hvor husets slagter fortæller om kød, modning, smag og overvejelser i processen.
Varighed: 1,5 time
Pris: 280 pr. pers. ex moms
Med afsæt i slagterfaget kommer I rundt i tre stationer, hvor I møder gastronomiske håndværkere indenfor slagteri, charcuteri og ølbrygning. I skal ikke selv smøge ærmerne op, men bruge jeres nysgerrighed og smagssans til at blive klogere på, hvorfor en skinke smager forskelligt afhængig af race. Vi ‘live’ udskærer en gris, smager charcuteri undervejs. Aftenen slutter med en tre-retters menu.
Varighed: 6 timer / kl. 17-23
Pris: 1.295,- ex moms pr. pers.
Tør I dyste mod hinanden? I dyster om at tilberede de mest velsmagende og kreative versioner af aftenens retter efter de tre parametre: smag, kreativitet og anretning. Aftenens bedste hold kåres. Velegnet til at styrke samarbejdet og for de konkurrencemindede.
Varighed: 4-5 timer
Pris: 1.150,- ex moms pr. pers.